Change your cover photo
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Komot Pharm

Komot Pharm eshte kompani farmaceutike e themeluar ne 2002, nga pronari Fatmir Karabaxhaku me seli ne Prizren. Komot Pharm mundohet te ofroje per konsumatoret produktet me kualitative me cmim te arsyeshem ne treg. Vepron si distributor eskslusive per me shume se 100 produkte dhe synon te behet lider me top produktet sic eshte benuroni. Aktivitetet tona perfshije importimin e produkteve dhe distribimin e tyre te klientet tane. Strategjia jone mbeshtetet ne dergese te shpejte brenda 12 oreve. Produktet tona jane: shtesa ushqimore, kozmetike, paisje mjeksore, OTC dhe RX. Operojme ne marketet ne Kosove, Shqiperi, Maqedoni, Serbi dhe Turqi me produktet tona. Klientet tane jane: Barnatoret, Spitalet, Depot farmaceutike, Supermarketet dhe Kozmetikat. Tanime kemi krijuar brendin tone te kozmetikes per femije te prodhuar ne BE, qe perfshine: shamponet per floke dhe trup, krema per trup, krem per lekure te ndjeshme te femijet ne koke dhe fytyre. Po ashtu, brendi do te perfshje produkte kozmetike per parandalimin e strijave ne shtatezani. Gjithashtu, shume shpejte do te fillojme prodhimin dhe distribimin e pamuk sheqerit “Fun Day” cotton candy, per eksport te jashtem gjithashtu. Stafi jone perbehet nga 21 punëtorë me profesione te ndryshme si: mjek, farmacistë, bio-kimistë, ekonomist, menaxher, nutricionist etj. Kompania I jep rendesi te veqante marketingut dhe mundohet te ndjeke trendet ne treg per te qendruar ne hap me kohen duke investuar ne marketing perms kanaleve te ndryshme si: marketing direct peres prezantueseve mjekesor, promocioneve, marketing te jashtem (bill boards, screens), reklamë në television dhe radio, media sociale, sponzorizim I evenimenteve te ndryshme sportive dhe kulturore, etj.

Depo Farmaceutike
Lubizhda, 20000 Prizren
Logo e kompanisë
044-452-566
044-113-142
www.komotpharm.com
Fatmir Karabaxhaku