Change your cover photo
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

KAF Group JSC

KAF Group JSC, ka një rol kyç në procesin e raportimit financiar si një mundësi për të garantuar besueshmërinë e informacionit të bërë publik nga organizata, me qëllim që përdoruesit e brendshëm dhe të jashtëm të kenë një siguri të mjaftueshme gjatë marrjes së vendimit. Është krijuar prej më shumë se 10 vitesh më parë dhe është e vendosur në Prishtinë. Punonjësit e saj përbëhen nga eksperte te fushës se kontabilitetit, ligjeve fiskale dhe burimeve njerëzore me eksperience pune shumëvjeçare ne këtë fushe.

Bulevardi “ Deshmoret e Kombit” Prishtinë, Republika e Kosovës
Logo e kompanisë
+381 (0) 38 550 608
+381 (0) 38 550 608
+377 (0) 44 226 940
kafgroupjsc.org
Nexhit Shala