Change your cover photo
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

CONEX Group sh.p.k

CONEX Group sh.p.k është e specializuar në ndërtimin e objekteve të larta dhe të ulta, trajtimin e ujësjellësve, kanalizimeve, infrastrukturës, planin e resurseve të ujërave dhe menaxhmentin e tyre etj. CONEX Group sh.p.k ka vision të jetësoi teknologjinë moderne dhe metodat e punës bazuar në: Kapacitetin Human (Njerëzor) Idetë e reja në zgjidhjen inxhinierike Aplikimi i bazës së re teknike Aplikimi i Softwerit modern në zgjidhjen e problemeve komplekse Shërbimi kualitativ ndaj klientëve, etj. CONEX Group sh.p.k ka staf i cili me kreditibilitetin akademik, eksperiencën e madhe, fokusohet në menaxhime, projekte në bashkëpunim dhe partneritet me klientët tonë.

Ndertimtari
Rr.Bul Deshmoret e Kombit, H-II, kati I, nr.5.
Logo e kompanisë
+37744569009
+38138526888
+37744569009
www.conex-group.com
Vigan Syla