Change your cover photo
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

ABIDAT

ABIDAT – Inventiv dhe afër Klientëve, për më shumë se 10 Vite ABIDAT do të thotë zgjedhje e thjeshte, efecientë dhe afatgjate. Ne jemi partner strategjik për klientët tanë në zhvillimin e aplikacione të ndërmarrjeve me performance të lartë, embedded sisteme dhe aplikacione mobile. Njohuritë teknologjike, përvoja e fituar nder vite dhe specialistet e fushave të ndryshme na bëjnë një partner të fortë dhe të besueshëm në anën tuaj. Gjatë periudhës mbi dhjet vjeçare, ABIDAT GmbH me sukses u ka ofruar zgjidhje të TI klientëve nga fusha të ndryshme si: Industria e automobilave, teknikës se matjes, logjistikës, industrisë dhe shërbimeve etj. ABIDAT GmbH ka të punësuar rreth 50 punëtor në dy lokacione: Nuremberg (Gjermani) dhe në Prishtinë Gjithashtu kemi një rrjet ekspertesh të jashtëzakonshëm nga fushat e komunikacionit, zgjidhjeve te E-biznesit, integrimit të sistemeve dhe përkrahjes. Me ketë ne ju garantojmë zgjidhje softuerike gjithëpërfshirëse si mjet për suksesin e biznesit tuaj. Portofoli jonë përfshin konsultime profesionale, menaxhim të projekteve, ekspertize te shkëlqyer në teknologji, zhvillim të softuerit, trajnime, përkrahje etj. Në çdo Projekt, ne ju sjellim përvojën tonë në realizimin e IT-Projekteve komplekse. Ekipi I ABIDAT GmbH dallohet me një punë të jashtëzakonshme profesionale, përkushtim dhe korrektësi Qëllimi ynë është, që vizioni juaj për një IT zgjidhje të personalizuar për nevojat e juaja, ta realizojmë me sukses dhe i njëjti t’ju shërbej në mënyrën me të mirë të mundshme në realizimin e planeve të juaj biznesore.

Rr. Muharrem Fejza, Ban. Royal C 15/15, nr. 21 Prishtinë, Republika e Kosovës
Logo e kompanisë
00386 49 210 800
00381 38 748 807
00386 49 210 800
www.abidat.de
Shpend Sadiku