Stafi Operativ

null

NORA HASANI

Drejtoreshë menaxhuese

Nora Hasani është Drejtoreshë Menaxhuese e Odës Ekonomike Gjermano-Kosovare (OEGJK), nga marsi i vitit 2017. Ajo është e përkushtuar në forcimin dhe thellimin e bashkëpunimit ekonomik dypalësh midis Gjermanisë dhe Kosovës. Para se të merrte përsipër detyrën në OEGJK, znj. Hasani, juriste, autore dhe ish- gazetare, punoi për nëntë vite me radhë në departamentin ekonomik të Ambasadës Gjermane në Prishtinë. Nga funksioni i saj në Ambasadë, ajo ka përcjellë themelimin, zhvillimin dhe punën e OEGJK-së.

Kontakti: nora.hasani@oegjk.org

null

GRETA KAZIA

Financa

Greta Kazia është pjesë e stafit të Odës Ekonomike Gjermano-Kosovare prej marsit 2018 në departametin e Administratës dhe Financës. Ajo ka experiencë në pozitën e “Finance Officer”, si pjesë e stafit të Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ), në zyrën qëndrore në Shqipëri, si dhe në kompani të tjera private për mbarëvajtjen e projekteve të ndryshme ndërkombëtare.  Studimet i ka përfunduar në Universitetin e Tiranës, në gradën Master i Shkencave në Financë.

Kontakti: administration@oegjk.org

null

LULE BAHTIRI

Zyrtare e projekteve

Lule Bahtiri është e angazhuar si zyrtare e projekteve në Odën Ekonomike Gjermano-Kosovare (OEGJK) qe na marsi i vitit 2018. Ajo ka mbaruar Master për Zhvillim Ekonomik në universitetin e Vanderbilt-it në SHBA, si përfituese e bursës së programit “Transformational Leadership Program- Scholarships and Partnerships” të USAID. Lule Bahtiri ka përvoje disa vjeçare në projekte zhvillimore në kompani dhe organizata të ndryshme në Kosovë, ndër të cilat ishin: Pro Credit Bank; IPKO Telecommunications; Public International Law and Policy Group (PILPG); RIT Kosovo dhe Forumi për Iniciativë Qytetare (FIQ).

null

MARIGONA MUSTAFA

Junior Manager

Marigona Mustafa ka filluar punën si Junior Manager prej gushtit 2016 në Odën Ekonomike Gjermano-Kosovare. Ajo ka ardhur përmes programit të CIM-Returning Experts Progamm nga Gjermania në OEGJK. Studimet për Administrim Biznesi i ka përfunduar në Nuremberg të Gjermanisë. Para punës në OEGJK ajo ka punuar si studente në firmën e farmacisë Novartis në repartin e Onkologjisë. Përvojën e praktikës në kuadër të studimeve e ka përfunduar në fushën e Burimeve Njerëzore te firma “TP HighProfessionals Personalmangement GmbH “.

Kontakti: marigona.mustafa@oegjk.org

null

FJOLLA THAÇI

Zyrtare për media dhe asistente e projekteve

Fjolla Thaçi është zyrtare për media dhe asistente e projekteve në OEGJK. Ajo është përgjegjëse për menaxhimin, monitorimin dhe zhvillimin e komunikimit të OEGJK-ës në rrjetet sociale. Fjolla Thaçi është studente në departamentin e Antropologjisë Kulturore të Universitetit të Prishtinës. Përvoja e saj e punës është fituar në projekte të ndryshme zhvillimore, me fokus të veçantë në projekte kulturore.

Kontakti: fjolla.thaci@oegjk.org