Prezantim nga Horn&Co. Group

Horn & Co. Group si përfaqësues nga qendra kryesore e kompanisë në Gjermani si dhe anëtare e OEGJK-së ka mbajtur nje prezantim për anëtarët e tjerë të Odës. Tema e këtij prezantimi ishte optimizimi i proceseve përmes shërbimeve të laboratorëve. Kompania Horn&Co. Group është e ndarë në 4 divizione, ndër to Shërbimet Industriale, Reciklimi dhe Konsultimi…

IMM Köln: Kompanitë anëtare të OEGJK-së prezantojnë produktet e tyre 

Kompanitë anëtare të OEGJK-së Albed, Graniti dhe Ventius kanë marrë pjesë në panairin e mobiljerisë dhe enterierit IMM në Köln/ Gjermani. Kompanitë anëtare të Odës kanë prezantuar produktet e tyre, si: kuzhina, dhoma të fjetjes, divanë, tryeza, karrige, dysheke dhe elemente të ndryshme për enterier. Kompanitë kosovare në këtë panair ekspozojnë për të tretin vit…

‘’Inspektimit, Auditimit dhe Rëndësinë e Sistemeve Inteligjente të Transportit’’

Anëtari i OEGJK-së Kolegji Tempulli, më 25.1., organizon e Konferencës së 6-të ndërkombëtare të Inspektimit, Auditimit dhe Rëndësinë e Sistemeve Inteligjente të Transportit. Në kuadër të kësaj konference, më 26. dhe 27.1. do të mbahet Festivali Ndërkombëtar i Sigurisë së Jetës “Life Safety Fest” në Kosovë. Ky festival synon paraqitjen e filmave të shkurtër me…

Cacttus nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi

Anëtari i OEGJK-së Cacttus nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me fakultetin e inxhinierisë elektrike dhe kompjuterike-FIEK. Qëllimi i kësaj marrëveshje është angazhimi i studentëve të Fakultetit të Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike në punë praktike në CACTTUS. Përveç kësaj marrëveshje CACTTUS bashkëpunon edhe me Cacttus Education duke iu dhënë mundësi studentëve të talentuar të praktikojnë njohuritë teorike në…

M-Teknologie sjell “Kamionin Demo të Schüco” në Prishtinë

Për herë të parë, anëtari i Odes Ekonomike Gjermano-Kosovare M-Technologie bëri të mundur ardhjen e kamionit të demo Schüco në Kosovë nga ekipi i Alukönigstahl. Kamioni i Schüco kaloi disa orë në sheshin Nënë Tereza në Prishtinë, ku secili pati mundësinë ta vizitonte. Kamioni Demo Schüco udhëton në Gjermani dhe Evropë për t’u shfaqur partnerëve…

Ilir Aliu president i OEGJK-së

Ilir Aliu president i OEGJK-së Oda Ekonomike Gjermano Kosovare, ka mbajtur Kuvendin Zgjedhor, në të cilin janë zgjedhur anëtarët e rinj të Bordit të Drejtorëve të Odës. President me mandat dyvjeçar, sikur e parasheh edhe statuti, nëpërmes votimit të fshehur, është zgjedhur Ilir Aliu, CEO i ProCredit Bank. Përveç presidentit, Kuvendi ka zgjedhur edhe anëtarët…