•  2018
  •  2017
  • 2016
  • 2015
  •  2014
  • 2013

Lajme nga anëtarët

M-Teknologie sjell “Kamionin Demo të Schüco” në Prishtinë

Për herë të parë, anëtari i Odes Ekonomike Gjermano-Kosovare M-Technologie bëri të mundur ardhjen e kamionit të demo Schüco në Kosovë nga ekipi i Alukönigstahl. Kamioni i Schüco kaloi disa orë në sheshin Nënë Tereza në Prishtinë, ku secili pati mundësinë ta vizitonte. Kamioni Demo Schüco udhëton në Gjermani dhe Evropë për t’u shfaqur partnerëve…

28% RRITJE TË EKSPORTIT NGA KOSOVA PËR NË GJERMANI

Sipas Entit Federal Gjerman të Statistikave, Kosova në periudhën Janar-Qershor 2018 ka eksportuar mallra në Gjermani në vlerë prej 11 276 000 Euro në krahasim me periudhën e njëjtë të vitit paraprak, ku ka eksportuar 8 807 000 Euro. Drejtoresha e OEGJK-së Nora Hasani tregon që Oda në vazhdimësi ka ndihmuar firmat anëtare që ta…

Ilir Aliu president i OEGJK-së

Ilir Aliu president i OEGJK-së Oda Ekonomike Gjermano Kosovare, ka mbajtur Kuvendin Zgjedhor, në të cilin janë zgjedhur anëtarët e rinj të Bordit të Drejtorëve të Odës. President me mandat dyvjeçar, sikur e parasheh edhe statuti, nëpërmes votimit të fshehur, është zgjedhur Ilir Aliu, CEO i ProCredit Bank. Përveç presidentit, Kuvendi ka zgjedhur edhe anëtarët…