Export Promotion Courses vazhdon trajnimi i gjashtë me temën ”Qasja në Financa”

OEGJK me përkrahje të Bashkëpunimit Ndërkombëtar Gjerman përmes projektit Creating Employment through Export Promotion (GIZ CETEP) organizon kurse për promovim të eksportit, të cilat u ofrohen në radhë të parë firmave anëtare, por janë të hapura edhe për firma jo anëtare të OEGJK-së. Vazhdon trajnimi i 6-të me ligjëruesen e radhës Argjira Kadrijaj-Dushi nga Departamenti…

OEGJK ofron kurse pa pagesë për bizneset që dëshirojnë të eksportojnë në Gjermani

Oda Ekonomike Gjermano Kosovare është e përkushtuar që t’i forcojë edhe më tutje lidhjet ekonomike ndërmjet Kosovës dhe Gjermanisë dhe të ndikojë në përmirësimin e marrëdhënieve tregtare ndërmjet dy shteteve. OEGJK mbështetë bizneset kosovare përmes programeve të trajnimit dhe kurseve të zhvilluara enkas për t’i përkrahur në rritjen e eksportit në Gjermani. Me anë të…

Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare në përkrahje të rritjes së eksportit.

Heiner Benzing, ekspert senior i Senior Expert Service Bonn gjatë muajve gusht dhe shtator do të jetë i angazhuar në Odën Ekonomike Gjermano-Kosovare për një periudhë tri-javore.Benzing ka 38 vjet përvojë pune në udhëheqje të ndërmarrjeve dhe zhvillimin e eksportit në Gjermani. Gjatë qëndrimit të tij në Kosovë do ta përkrahë menaxhmentin e OEGJK-së në…