Loading Events
Find Events

Events for April 2018

Calendar Month Navigation

Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
26
27
28
29

Punëtori për përdorimin e intranetit të Odës (për anëtarët)/ Digital Workplace

30
31
1
2
3
4
5

Business Breakfast/ Mëngjesi me anëtarët, Tema: Cybersecurity dhe Mbrojtja e të Dhënave

6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18

Ftesë për takim me SES Bonn për ndërmarrje, institucione dhe OJQ

19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
+ Export Events